Här hittar du lediga jobb hos oss

Teknisk support –på ett expansivt och spännande företag!

SOUL LIGHTING är ett agenturföretag som marknadsför och säljer armaturer och belysningslösningar för offentlig miljö, inomhus och utomhus. Produktprogrammet består av armaturer & ljus-system från väl utvalda leverantörer i Europa. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och nu vill vi expandera och söker en person för teknisk support till Stockholm.

Har du en passion för teknik och service samt ett driv av att alltid göra ditt yttersta för att hålla högsta möjliga kundnöjdhet? Är du ambitiös, modig och en driftig person som vill arbeta på ett expansivt och roligt företag där alla gör sitt bästa för att nå resultat? Är du dessutom ansvarfull, har en hel hög med social kompetens och vill dela med dig av din positiva energi till dina kunder och kollegor kan ett jobb på Soullighting vara som klippt och skuret för dig!

Du kommer majoriteten av tiden stötta säljarna med tekniska frågor. Ha direktkontakt med våra kunder och hantering av frågor via inkommande samtal och mail. Föredrar du ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik, är det här tjänsten för dig!

VI SÖKER DIG SOM…

…. som har lätt att hitta lösningar för kunden och att sedan omvandla det till verklighet. Det är viktigt att du är pedagogisk och bra på att förklara. Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder. Dig som alltid får höra att du lyser upp rummet du kliver in i. Du vet att det är viktigt att ”göra” istället för att bara prata och du kan bara genom att vara dig själv skapa en tillit till kunden.

Vi söker dig som tidigare jobbat med kundtjänst och har ett intresse för teknik. Du är administrativt lagd och tar gärna på dig mer komplexa problem för att lösa dessa. Din drivkraft är att ge en högkvalitativ service till kunder och du är en flexibel lagspelare. Du behöver vara lyhörd, serviceinriktad, kommunikativ och organiserad då du kommer ha flertalet öppna ärenden åt gången och driver på dessa för att hitta en lösning så snabbt och effektivt som möjligt.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Du har jobbat med teknisk support, meriterande om det är i vår eller närliggande bransch.
  • Har lätt för att lära dig nya produkter och system.
  • Du är en lagspelare
  • Van att jobba självständigt och kundfokuserat
  • Kommunikativ, social och förtroendegivande.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

VARFÖR SOULLIGHTING

Vi på Soullighting erbjuder ett noga utvalt sortiment och med vårt kompetenta team ser vi till att våra kunder får rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid. Genom nära samarbete med leverantörerna säkerställer vi att armaturer och belysningslösningar håller en hög kvalitet, har en innovativ design och levereras med den senaste tekniken. Våra intressenter är elinstallatörer, industrier, föreskrivande led, kommuner och end slutanvändare.

Med människans behov i fokus strävar vi efter att skapa en trygg, hållbar ljusupplevelse för bättre livskvalitet, idag och i framtiden.….

Välkommen med din ansökan genom att maila ditt CV och din ansökan på info@soullighting.se snarast möjlig, vi arbetar med löpande urval.

KUNDANSVARIG SÄLJARE STOCKHOLM


SOUL LIGHTING är ett agenturföretag som marknadsför och säljer armaturer och belysningslösningar för offentlig miljö, inomhus och utomhus. Produktprogrammet består av armaturer & ljus-system från väl utvalda leverantörer i Europa. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och nu vill vi expandera och söker säljare till Stockholm.

Du kommer majoriteten av tiden att vara ute och knyta nya kontakter samt vårda de gamla. Här behöver du inte vara en expert på våra produkter, men tillräckligt kunnig att svara på kundens frågor. Det viktigaste i rollen är att knyta samarbeten samt att kunna jobba både självständigt och i team. Föredrar du ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik, är det här tjänsten för dig!


VI SÖKER DIG SOM…

…brinner för att skapa nöjda kunder. Dig som alltid får höra att du lyser upp rummet du kliver in i. Relationsbyggaren med det stora hjärtat och det hängivna drivet som kan avväga när du ska prata och när du ska vända örat till. Du vet att det är viktigt att ”göra” istället för att bara prata och du kan bara genom att vara dig själv skapa långsiktiga och hållbara affärer.


VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du har jobbat med teknisk försäljning, meriterande om det är i vår eller närliggande bransch
  • Körkortet ligger tryggt i din plånbok
  • Du är en lagspelare


VARFÖR SOULLIGHTING

Vi på Soullighting erbjuder ett noga utvalt sortiment och med vårt kompetenta team ser vi till att våra kunder får rätt produkt på rätt plats i rätt tid. Genom nära samarbete med leverantörerna säkerställer vi att armaturer och belysningslösningar håller en hög kvalitet, har en innovativ design och levereras med den senaste tekniken. Våra intressenter är elinstallatörer, industrier, föreskrivande led, kommuner och slutanvändare.

Med människans behov i fokus strävar vi efter att skapa en trygg, hållbar ljusupplevelse för bättre livskvalitet, idag och i framtiden.
Är du tekniskt intresserad, jordnära och en lagspelare? Då kan du mycket väl vara vår nya säljare!

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på info@soullighting.se snarast möjlig, vi arbetar med löpande urval.